Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment – Promosi Oktober 2018

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment – Promosi Oktober 2018. Zink muncul semula  ? Biar betul ?

.

Setelah sekian lama menghilangkan diri, kini Zink Shaklee kembali semula dengan nama Zinc Plus.

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018
Latest product n board

Bukan itu sahaja, kedatangannya diiringi dengan YOUTH Restoring Eye Treatment as well 🙂 

.

Posting hari ni Mira nak highlight on :

  1. New Product by Shaklee
  2. Promosi untuk Oktober 2018. For sure promosi ini specially untuk ahli Shaklee (SID) sahaja dan BAKAL ahli Shaklee. So it is open to all yang nak jadi Ahli Shaklee as well.
  3. Health and Wellness Talk by Shaklee untuk Ahli dan Bakal Ahli Shaklee
  4. Keistimewaan jadi ahli Shaklee

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment – Promosi Oktober 2018 :

1. Produk Baru dari Shaklee

.

Seperti yang Mira mention tadi, Shaklee ada prosuk terbaru iaitu :

  1. Zinc Plus
  2. YOUTH Restoring Eye Treatment

.

Kedua-dua item ni dah available untuk dibeli oleh kita semua bermula 1 Oktober 2018.  Boleh beli secara online atau offline ya. Paling penting cari Agent Shaklee yang sah. Agent ni actually any Shaklee member 🙂

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018

.

.

Sedikit pengenalan mengenai 2 produk baru nie sebagai informasi semua yang membaca.

.

Zinc Plus terbaru dari Shaklee

.

 Zinc Plus merupakan produk terbaru yang merupakan come back untuk Zinc Complex yang pernah dikeluarkan oleh Shaklee Malaysia suatu ketika dahulu.

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018
Kemunculan semula dengan nama dan packaging terbaru

.

Keistimewaan Zinc Plus Shaklee terbaru

.

Keistimewaan Zinc Plus Shaklee ni terbahagi kepada 2 :

  • 1 biji tablet mampu membekalkan 100% keperluan zink yang badan kita perlukan
  • Zinc Plus ini dirumus khas dengan zinc gluconate yang mampu diserap oleh badan pada kadar yang optimum. Kalau nak tahu, zink gluconateni salah satu bentuk zink chelated yang terbaik kerana is lebih mudah dserap oleh badan.

.

Manfaat Zink untuk Kesihatan

Manfaat Zinc Plus untuk kesihatan pula adalah :

  1. Menigkatkan Kesuburan
  2. Menyokong proses penyembuhan luka
  3. Meningkatkan Imuniti
  4. Meningkatkan ingatan dan pembelajaran
  5. Meningkatkan kesihatan rambut

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018
Manfaat kesihatan Zinc Plus

.

Cara Pengambilan dan Harga Zinc Plus

.

1 tablet Zinc Plus ni membekalkan 15 mg Zink dalam bentuk Zink gluconate dan 232mg Kalsium dalam bentuk Kalsium Fosfat. 1 botol pula ada 120 biji yang boleh digunakan untuk 120 hari bersamaan dengan 4 bulan.

.

Harga Zinc Plus

Harga Zinc Plus terbaru ini ialah RM56.25 untuk bukan Ahli dan RM45.00 untuk Ahli which is 48sen untuk sehari bagi bukan ahli dan 38sen sehari untuk ahli. Murah ke murah ?

.

Bila nak consume Zinc Plus nie?

Sebelum makan ya ? dan sebiji sehari

.

.

YOUTH Restoring Eye Treatment

.

Kalau nak tahu, YOUTH Restoring Eye Treatment ni dah diuji oleh ahli dermatologi dan ahli oftalmologi. Ia terbukti tidak menyumbatkan liang pori penggunanya.

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018
YOUTH Restoring Eye Treatment

.

YOUTH Restoring Eye Treatment mengandungi campuran peptide unik. Kajian klinikal menunjukkan YOUTH Restoring Eye Treatment mampu mengurangkan penampila garis halus, ledutan dan garisan pada bahagian mata seawall 7 hari penggunaannya.

.

.

Keistimewaan YOUTH Restoring Eye Treatment

.

Keistimewaannya YOUTH Restoring Eye Treatment ialah : 

  • Mengurangkan mata sembap dan lingkaran hitam
  • Mengahaluskan kontur mata, menganjal dan menghidratkan
  • Mempunyai tip penyejuk unit yang menyegarkan dan memberi tenaga kepada Kawasan sekitar mata dengan urutan lembut semasa aplikasi.

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018
Kelebihan YOUTH Restoring Eye Treatment

.

Bagaimana dan Bila nak YOUTH Restoring Eye Treatment

.

Bila nak gunakan YOUTH Restoring Eye Treatment ?

Dah ada Set Youth tapi takt ahu bila nak gunakan YOUTH Restoring Eye Treatment untuk dapatkan kesan yang terbaik ?

.

YOUTH Restoring Eye Treatment boleh digunakan pada sebelah siang dan malam. Apply YOUTH Restoring Eye Treatment selepas anda menggunakan Youth Skin Toner.

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018
Urutan penggunaan produk YOUTH by Shaklee

.

Bagaimana nak guna YOUTH Restoring Eye Treatment

YOUTH Restoring Eye Treatment ni boleh digunakan dengan 2 cara yang berbeza. Sama ada gunakan Cooling tip sahaja atau gunakan kedua-dua Cooling Tip dan jari. (Refer Video di atas)

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018

.

Testimoni Restoring Eye Treatment by Shaklee

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018
Testimoni penggunaan Shaklee Restoring Eye Treatment

.

Harga Restoring Eye Treatment

.

Dah tahu kegunaan dan bilanak guna so sekarang jom dapatkan segera. 1st October 2018 dah boleh order dah tau. 

.

Harga untuk ahli ialah RM195.00 dan bukan ahli atau Harga Retail islah RM243.75.  So kalau nak jimat dan nikmati lebih banyak manfaat, jom jadi ahli Shaklee. 🙂

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018

.

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment – Promosi Oktober 2018 :

2. Promosi Shaklee Oktober 2018 untuk Ahli Shaklee

.

Promosi ni untuk semua ahli dan bakal ahli tak kira la yang menjual atau pakai sendiri yer. Antara item-item yang sangat berbaloi untuk anda grab bulan ini ialah :

.

Vitamin C Sustained Release Beli 3 botol, dapatkan 5% Discount

.

Penggemar Vitamin C Sustained Release ? Terutama mereka yang juga pengguna YOUTH Skincare. Berita baik untuk anda. 

.

Vitamin C Sustained Release kini dalam promosi. Beli 3 botol Vitamin C Sustained Release dan dapatkan 5% potongan harga.

.

Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018

.

.

YOUTH Set dengan Promosi Travel Bag untuk kesemua 3 Set Youth

.

Pengguna YOUTH Skncare ? Tak kira la set yang mana pun anda gunakan, pembelian YOUTH Skincare pada bulan Oktober 2018 melayakkan anda menerima Travel Bag yang comel ini.

.

Zink muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment serta Promosi Oktober 2018
Travel Bag percuma dengan pembelian YOUTH Skincare

.

Ada yang tak aware bahawa YOUTH Skincare terdiri dari 3 Set yang berbeza. Ini Set YOUTH yang melayakkan anda mendapat Travel Bag di atas.

  • YOUTH Starter Kit
  • YOUTH Renew and Maintain Set
  • YOUTH Intensive Treatment and Repair Set

.

Zink muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment serta Promosi Oktober 2018
YOUTH Skincare

.

Promosi Real Men Set

.

Semperna pengenalan kepada Zinc Plus yang terbaru ni, Shaklee Malaysia beri Promosi Khas untuk insan bernama lelaki. huhuhuuh.. special gitew.

.

Dapatkan Zinc Plus, Omega Guard, CoQ-Trol dan Vitamin E anda pada bulan Oktober 2015 dan bawa pulang 2 keping Beg Kertas Creating Healthier Life

153812177732712 - Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018

.

.

20% Diskaun untuk pembelian YOUTH Radiance Set

.

Untuk anda yang ingin Top Up Set YOUTH, bulan ni ada berita baik. Jom jimat lagi dengan 20% potongan harga untuk Youth Radiance Set dengan pembelian YOUTH Restoring Eye Treatment . 20% diskaun ini bersamaan dengan penjimatan sebanyak RM215.00 tau.

.

YOUTH Radiance Set terdiri daripada item-item di bawah :

  • YOUTH Activating Serum (30ml)
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Rich – 50ml)
  • YOUTH Radiance C & E (60 biji)

.

Zink muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment serta Promosi Oktober 2018
Promosi 20% off for Radiance Set

.

.


Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment – Promosi Oktober 2018 :

3. Health and Wellness Talk by Shaklee untuk Ahli dan Bakal Ahli Shaklee

.

Jom dapatka ninformasi menarik mengenai Zinc Plus. Belum jadi ahli Shaklee lagi ? Anda masih berpeluang untuk hadir dan dengar sendiri Health and Wellness Talk ni. 

.

Hanya perlu ditemani oleh seorang ahli Shaklee dan anda boleh masuk secara percuma di Branch Shaklee yang terlibat. Jom datang !

153810649923194 1 - Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018

.

.


Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment – Promosi Oktober 2018 :

4. Keistimewaan jadi ahli Shaklee

.

Ada yang nak membeli produk Shaklee dan dapatkan manfaat sahaja. Ramai actually. Jom la jadi ahli Shaklee. 

.

Apa salahnya berjimat dengan menjadi ahli dan enjoy more benefit. Apa yang kita dapat bila jadi ahli nie ?

  • Boleh beli pada harga ahli which is lebih murah compare to retail price,
  • Boleh start berbisnes bagi yang minat dan nak cari extra income,
  • Free Shipment with purchase of more than RM600.00 (member price)
  • Dapat Bonus bila pembelian tu UV more than 150UV. Makin bertambah UV, makin besar Bonus
  • Dapat Cash bila korang jual pada bukan ahli pada Retail Price.
  • Berpeluang dapat Car Bonus bila capai certain tahap
  • Dapat pergi jalan-jalan for Leader atau sekurang-kurangnya Supervisor level. Nak jadi Supervisor ni perlukan 3000UV. So kalau korang jenis rajin promote, tak jadi hal pun nak dapat 3000UV
  • Dapat ilmu dari Shaklee on products

Boleh hubungi MIra untuk menjadi ahli Shaklee, mendapatkan sebarang produk Shaklee atau untuk mendapatkan sebarang informasi mengenai prosuk Shaklee ya.

.

cats 3 - Zink Shaklee muncul semula bersama dengan YOUTH Restoring Eye Treatment - Promosi Oktober 2018
Jom jadi ahli Shaklee

.

Mira

Pengguna dan Pengedar Produk Shaklee Malaysia

COD area Bandar Puteri, Klang

Hubungi : 010 22 88 151 atau 012 531 9097

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita. Kalau cantik dalaman insyaAllah cantik luarannya. Hari ni kita sentuh tentang penjagaan kulit wajah untuk mereka yang  umur 20an, 30an serta 40an dan ke atas.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Penjagaan kulit berbeza mengikut umur dan keadaan kulit

 

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita :

Kenali Jenis Kulit Muka anda

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Cara kenal pasti jenis kulit muka

 

Anda memiliki kulit muka yang kering atau berminyak? Sangat CRUCIAL untuk kita tentukan jenis kulit muka sebelum kita memilih jenis-jenis pencuci muka yang sesuai. Di pasaran sekarang terdapat lambakan jenama pencuci muka dari dalam dan luar negara.

 

Ramai yang menyangka kulit muka mereka jenis kulit yang berminyak tetapi sebenarnya kulit mereka hanya nampak berminyak tetapi mengalami masalah kekeringan ?.

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita :

Bagaimana nak menentukan jenis Kulit Muka. Berminyak atau Kering?

 

Ini merupakan antara langkah-langkah untuk menentukan kulit muka jenis berminyak atau kering. Mudah je. Boleh dilakukan sendiri di rumah.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Jenis kulit muka boleh ditentukan dengan mencuci atau membersihkannya

 

1. Cuci Muka seperti biasa

2. Selepas dicuci, tengok di Cermin sama ada tanda-tanda kekeringan atau tak. Search for tanda mengelupas atau rasa ketat-ketat. Ini petanda kulit anda kering.

3. Kenal pasti ciri-ciri kulit anda selepas dicuci dan anda boleh memilih skincare yang sesuai dengan keadaan atau jenis kulit muka anda.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Kenal pasti jenis kulit muka / wajah selepas dicuci

 

Combination Skin: Selepas pembersihan, kulit kombinasi akan sering berasa bersih, segar dan bebas minyak di sekitar kawasan hidung tetapi ketat dan kering di sekitar pipi.

Kulit sensitif: Kulit sensitif selalunya akan berasa bersih dan sedikit kering selepas dibasuh tetapi pembersih boleh mencetuskan gatal-gatal dan kerengsaan. Apabila ini berlaku dengan kerap dan dengan pelbagai produk, ia adalah tanda kulit sensitif.

Kulit normal: Orang dengan kulit biasa akan berasa bersih selepas pembersihan. Mereka mungkin masih memerlukan sedikit pelembap, tetapi secara keseluruhan kulit tidak terlalu kering atau sensitif.

Kulit berminyak: Selepas pembersihan, kulit berminyak akan berasa bersih dan bebas minyak. Tidak lama selepas pembersihan, minyak akan kembali. Jika anda rasa kulit berminyak denga cepat, kulit anda mungkin jenis kulit berminyak

Kulit kering: Untuk kulit kering, pembersihan boleh mengeringkan kulit dan meninggalkan rasa kering dan agak ketat.

 

Notes :

Normally kulit hanya akan berminyak lepas apply toner atau moisturizer. Kulit yang kering akan hasilkan minyak untuk melindungi atau melembapkan kulit, tu sebab rasa berminyak. It will be back to normal lepas dicuci.

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita :

Keadaan Kulit Muka untuk 20an, 30an dan 40an ke atas

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Tanda-tanda penuaan berbeza mengikut umur, cara hidup dan exposure

 

Keadaan Kulit Muka 20an dan Potensi Masalah yang ada

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Wanita pada usia 20an

 

Apabila anda berada di linkungan umur 20an, kolagen dan elastin pada kulit makin berkurang dan tanda-tanda penuaan jadi semakin ketara. Paras kolagen  dan elastin masih sihat tetapi akan mula turun secara perlahan-lahan.

 

Anda mungkin mula mempunyai masalah seperti berikut :

  • Kulit muka berminyak, liang-liang roma tersumbat atau liang-liang roma kelihatan besar.
  • Di Malaysia cuaca sangat panas. Masalah muka berminyak akan menyebabkan anda terdedah kepada masalah jerawat.
  • Penggunaan BB Cream, CC Cream, Krim jerawat dan Make-Up yang merupakan sesuatu yang biasa akan mendatangkan masalah jika ia tidak dibersihkan dengan cara yang betul, pori-pori akan tersumbat dan pori-pori semakin membesar.

 

 

Keadaan Kulit Muka 30 an dan Potensi Masalah yang ada

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Wanita pada usia 30an semakin matang. Tapi matang tak bermakna nampak tua tau

 

Bagi mereka yang berada dalam golongan umur 30an, anda mungkin dapat observe beberapa situasi di bawah. Pada umur 30an, kehilangan Kolagen dan elastin makin ketara pada bahagian kulit wajah.

 

  • Anda mungkin akan mula nampak garisan halus atau kedutan di bahagian mata atau apabila anda tersenyum.
  • Kulit makin kusam, tona kulit semakin tidak sekata. Bahagian dahi gelap berbanding bahagian pipi.
  • Pigmentation pada pipi dan hidung.
  • Pembaharuan sel semakin lambat dan kesannya, tanda-tanda jerawat lambat baik atau lambat hilang.

 

 

Keadaan Kulit Muka 40 an dan Potensi Masalah yang ada pada Usia 40an + Menopaus

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Wanita pada umur 40an dan ke atas masih boleh kelihatan lebih muda dengan Skincare dan Penjagaan Kulit yang Baik

 

  • Hormon mula terganggu kerana hormon estrogen semakin berkurangan. Kulit menjadi semakin kering dan kusam disebabkan oleh kebolehan kulit untuk kekalkan kelembapan semakin berkurangan.
  • Kedutan, liang-liang roma, garisan halus, pigmentasi kelihatan semakin jelas.
  • Kehilangan makin banyak kolagen dan elastin menyebabkan Kulit semakin nipis (Kulit jadi semakin sensative terutama jika apply skincare yang banyak bahan kimia)
  • Pembaharuan sel sangat2 lambat.

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita :

 

Ini ingredient penting untuk posting kali nie. Informasi ini pun Mira dapat daripada nutritionist yang bertauliah tau. Nanti Mira inform siap-siap SkinCare yang dah terbukti boleh meremajakan kulit. Siap ada kajian klinikal tau. 🙂

 

4 Tips Penting dalam penjagaan kulit wajah adalah seperti berikut :

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

1. Rutin Penjagaan Kulit Harian

 

Penjagaan Rutin Harian ni macam mana? Actually kebanyakkan orang pun buat tapi mungkin ada yang tak buat dengan sempurna.

 

Rutin penjagaan harian ni bermula dengan memcuci kulit wajah menggunakan pencuci muka. Ini diikuti dengan penggunaan toner untuk menutup liang-liang pori yang terbuka dan ini merupakan langkah yang sangat penting. Akhir sekali, gunakan pelembap muka untuk memastikan muka sentiasa lembap.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Bukan perempuan je yang pandai jaga kulit tau, ada lelaki yang jauh lebih advance 🙂

 

3 langkah utama ini sangat penting untuk semua peringkat umur dari umur 20an, 30an, 40an dan ke atas. Ini merupakan asas dalam penjagaan kulit wajah. Rutin penjagaan kulit harian yang baik memerlukan :

  • Pencuci muka untuk membersihkan kulit wajah
  • Toner untuk menutupi pori-pori muka
  • Pelembap muka untuk melembapkan kulit muka

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

2. Gunakan Sunscreen dan Krim Malam

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Sangat penting sunscreen ni tau untuk lindungi kulit kita terutama dengan cuaca yang panas di Malaysia nie

 

Penggunaan sunscreen dan krim malam antara yang paling penting. Krim malam bantu bina balik kolagen dan elastin pada kulit wajah. Manakala Sunscreen yang berSPF membantu :

 

  • Melindungi Kulit Anda dari Sinaran UV
  • Penggunaan pelindung matahari setiap hari akan mengurangkan 50% risiko kanser kulit menurut kajian dari AS.
  • Dapat mencegah Penuaan Pramatang. Kajian menunjukkan penggunaan senscreen oleh mereka yang berumur 55 tahun ke atas secara konsistent dapat mengurangkan risiko kehadiran tanda-tanda penuaan 24% lebih rendah.
  • Bantu kulit untuk mengekalkan tonanya. Penggunaan Sunscreen dapat menghalang pembentukan bintik-bintik hitam atau tona kulit yang todak sekata.

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

3. Penggunaan Serum 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Penggunaan Serum adalah sangat digalakkan untuk mereka yang berumur 40an dan ke atas

 

Serum menyokong dan mempercepatkan pembaharuan sel dan penghasilan kolagen dan elastin. Bagi mereka yang berumur 30an pun dah boleh guna tapi tak perlu kerap sangat. Bagi anda yang berumur 40 dan ka atas, penggunaan serum ni dah boleh jatuh Wajib.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

4. Pastikan guna krim Anti-Penuaan bagi mereka yang berumur 40 ke atas.

 

Rawatan anti penuaan merupakan antara yang perlu bagi mereka berumur 40 tahun dan ke atas supaya kulit wajah nampak kekal muda.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Penggunaan krim anti-penuaan digalakkan untuk mempercepatkan pemulihan dan mempercepatkan pembentukan sel baru

 

Selalunya rawatan anti penuaan ini menggunakan krim atau sapuan yang kaya denagn Vitamin C dan Vitamin E. Sifat antioksida yang tinggi pada kedua-dua Vitamin ini dapat membantu untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti pigmentasi dan kedutan

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

Set Skincare Anti-Aging berasaskan bahan Semulajadi

 

Mira nak suggestkan Skincare yang korang boleh guna untuk menjaga kecantikan dan keremejaan kulit muka atau kulit wajah. Skincare ni dah melalui 8 tahun kajian dan penyelidikan dan ada klinikal study dijalankan.

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

Klinikal Study

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Kajian Klinikal ke atas Youth

 

Klinikal study tu maksudnya kajian ke atas manusia sebenar menggunakan produk ini sendiri. Ini la result dari klinikal study tue.

  • 100% pengguna memiliki kulit wajah yang kelihatan lebih muda selepas 1 bulan penggunaan
  • 70% atau 2/3 dari pengguna telah menganjakkan usia kulit wajah mereka. Contohnyer nenek yang 50 tahun tapi kulit muka mereka seperti berumur 40 tahun ! Wowww sangat kan..

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

Bebas Bahan Kimia

 

Bukan tu jer, skincare nie bebas bahan kimia yang merbahaya tau. Dorang sendiri dah declare dan memangdangkan skincare ni dari US, so lebih ketat la requirement dorang berbanding skincare tempatan.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Bebas Bahan Kimia Berbahaya

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

Berasaskan Bahan Semulajadi

 

Skincare ni menggunakan bahan-bahan semulajadi yang terkenal dengan kesan anti-aging. Ini merupakan antara punca utama mengapa 100% pengguna yang menggunakan skincare ini kelihatan lebih muda walaupun hanya selepas 1 bulan penggunaannya.

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Berasaskan Bahan Semulajadi yang terkenal dengan kesan Anti-Aging

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

Skincare Youth by Shaklee

 

Ni la produk yang Mira nak kenalkan tu. Nama produk nie Youth.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Sihat Jelita
Anti-Aging Skincare yang tengah Viral sekarang

 

Lepas Skincare Youth ni launch, 2 kali berturut-turut stok kat Malaysai habis tau. Bulan lepas masuk lagi dan dengan Promosi yang Super BEST ! Setiap pembelian akan diberikan PERCUMA Radiant C & E yang bernilai RM349.80

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita
Youth Skincare dengan Promosi Percuma Radiant C & E. Promosi berakhir 31 May 2018

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

Nak dapatkan Youth by Shaklee ?

 

Anda berminat nak dapatkan Set Youth untuk anda atau orang yang tersayang ? Bukan perempuan je tau boleh pakai. In fact ramai lelaki dah cuba dan puas hati dengan resultnya. Ini salah satu contohnya.

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

Testimoni Youth

 

Testimoni ni real one from Malaysia tau.

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita

 

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita:

Jom dapatkan Youth hari ini.

 

Berminat nak dapatkan Youth ? Jom hubungi Mira.

Boleh dapatkan Complete Set Intensive Treatment atau boleh beli loose tau. Tapi for sure la kalau beli Complete Set lebih Jimat dan Untung. 🙂

 

Lagi untung kalau ambil Set Youth yang tengh promo bulan nie. (May 2018) Boleh dapat Radiant C & E bernilai RM349.80 for FREE. Jangan lupa contact Mira tau untuk dapatkannya.

 

Jom jadi Ahli dan dapat harga yang lebih menjimatkan. Beli lebih 200UV, Free Membership, Dapat harga ahli, dapat 5% Penjimatan terus masuk dalam acct bank next month tau 🙂 Best ke Best.

 

4 Tips Penjagaan Kulit Muka untuk Kekal Jelita
Manfaat Produk Youth kepada Kulit Wajah

 

Jangan lupa hubungi Mira yer. Mira | 012-531 9097 

(Klik pada huruf warna BIRU untuk directly Whatsapp Mira yer)

 

 

.