Bagus sangat ke Vitamin Shaklee ni ?

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems ni Viral la pulak tetiba. Betul ke gabungan ketiga-tiga bahan ini mampu membuat anda kekal bertenaga sepanjang hari di bulan Ramadhan ?

 

b80d9892 54b8 41ba 9cbb 7be1f2b495bf 300x300 - Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
The Mighty 3 Gems by Shaklee

 

Jom kita reveal skit Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems yang Viral dan Famous nie.. Bukan untuk kekal bertenaga di bulan puasa je tau, bagus untuk kesihatan juga katanyer.. yang suka nak cantik-cantik tu pun wajib dapatkannyer.

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems : Energizing Soy Protein (ESP)

 

2f4a77c2 3f33 489d 8b0a 326c4795a770 300x300 - Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
ESP bantu kekal bertenaga di bulan Puasa

 

Apa yang Special sangat dengan ESP ni sampai jadi Viral ? Apa beze ESP dengan Serbuk Protein yang lain? Jom kita tengok satu-satu keistimewaan ESP by Shaklee.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

KeISTIMEWAAN Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

 

1.Shaklee menggunakan protein soya yang tidak-diubahsuai secara genetik (Bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP).

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Protein Soy Non-GMO. Tidak diubahsuai secara genetik

 

2. Setiap hidangan membekalkan 14 gram protein berasaskan tumbuhan. Protein soya membantu menurunkan paras kolesterol*.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Membekalkan 14g Protein bagi setiap hidangan

 

3. Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Kualiti Protein yang sama seperti protein dari haiwan

 

4. Membekalkan 9 asid amino.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Membekalkan 9 Asid Amino yang tidak dihasilkan oleh badan

 

5. Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat.

 

 

 

ESP membantu kita kekal bertenaga sepanjang hari. Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan rasa lapar pada jangka masa yang lebih lama.

 

Nak senang faham macam nie,  bila kita ambil nasi pada waktu sahur, kita akan cepat rasa lapar.  jika dibandingkan dengan pengambilan sahur dengan makanan tinggi protein seperti ESP. Lagi pun ESP nie Glisemik Index die rendah, tu yang kita rasa kenyang lama.

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

ESP dengan Glisemik Indeks yang Rendah

 

Indeks Glisemik (GI) menunjukkan kesan makanan ke atas gula dalam darah. Karbohidrat yang terurai dengan cepat menyebabkan paras gula darah anda naik mendadak dan kemudiannya menurun dengan pantas, menjadikan anda letih, mudah rasa terganggu dan lapar.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
ESP dengan tahap Glisemik Indeks yang Rendah

 

Makanan protein soya segera dengan indeks glisemik rendah membantu memastikan paras gula dalam darah kekal stabil,membantu mengekalkan tenaga, mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama dan bermanfaat untuk mengurangkan berat dan mengekalkan kesihatan jangka panjang.

 

Maknanya bila kita bersahur ngan ESP kita akan lambat rasa lapar. Bukan orang dewasa je boleh consume, remaja dan anak-anak atas 2 tahun pun boleh tapi MilkShake lebih baik untuk kanak-kanak. Nanti kita tengok kenapa yer.

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

ESP kaya dengan Protein dan Kalsium

 

Cantik dan Sihat dengan ESP

Protein yg baik akan membantu menyerap kolestrol, dan mampu mencantikkan kulit serta menganjalkan payudara 😀. Bonusnya raya nanti semakin cantik berseri semua yang amalkan 😆.

 

Nak-nak yang dah gunakan Skincare YOUTH. Confirm kulit jadi cantik berganda-ganda. Nak-nak geng-geng Shaklee  😀. Mereka ni tak risau langsung kalau gunakan produk Shaklee sebab semua dah aware produk Shaklee are all from nature.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Kajian Klinikal membuktikan YOUTH sangat berKESAN untuk meremajakan kulit anda

 

Bulan May 2018 ni pun Skincare YOUTH tengah promosi. Dapatkan Complete Set YOUTH pada harga Starter Kit! Dapat Free Radiant C & E. Only at RM1070.60 with all the freebies!

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Promosi Skincare Shaklee yang Terbaru dan Terhangat di pasaran! Promosi berakhir 31 May 2018

 

Apa yang free tue.. Jom tengok :

  • Free Delivery
  • Free Membership (RM1070.60 harga ahli Starter Kit tau)
  • Free Radiant C & E worth RM349.80
  • Free 5% BONUS to your account. (Membership benefit)

 

 

Tenaga Maintain sepanjang hari dan Susu Ibu semakin Meriah

 

ESP ni beri bonus berganda kepada ibu-ibu hamil dan yang menyusukan baby tau. Ibu-ibu menyusu mesti risau susu berkurang bila berpuasakan.. Ibu hamil pula risau tak larat nak puasa dan bimbangkan baby dalam perut.

 

Both Mira dah pernah alami dulu dan akibatnya 2 tahun Puasa Ramadhan dikorbankan. Tu semua kisah sebelum kenal ESP tau. Bila dah kenal, puasa tu dah macam perkara biasa jer. Stok susu sentiasa melimpah ruah. Alhamdulillah.

 

Dalam ESP ada gabungan kalsium dan protein yang menjadi makanan tambahan untuk penghasilan susu ibu yang berkualiti untuk si manja. So ibu-ibu menyusu tak perlu risau dah lepas ni. Boleh je susukan bayi dan berpuasa dengan adanya ESP.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Berpuasa dengan penuh TENAGA walau menyusukan bayi

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Testimoni ESP

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Bertenaga sepanjang berpuasa

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Happy giler bila gastrik hilang begitu saja dan boleh berpuasa semula 😊

 

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Performance Drink

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Keistimewaan Performance Drink Shaklee

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Performance Drink by Shaklee

 

Tingkatkan prestasi untuk mencapai kemenangan yang diimpikan. Serlahkan prestasi terbaik anda dan kekalkan momentum. Dengan proprietari OPTI-Lyte™ campuran elektrolit ditambah dengan campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan disamping menyokong penghidratan optimum.

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Manfaat Utama Performance Drink Shaklee

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Performance Drink (PD) by Shaklee

 

Antara Manfaat Utama Performance Drink (PD) ni ialah :

 

1. Meningkatkan Daya Ketahanan Badan

Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

 

2. Membekal Tenaga & Daya Ketahanan Fizikal

Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium dan chloride.

 

Produk ini turut dirumus ekslusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetapkan kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian

 

3. Mencegah Penyahhidratan

Mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembabkan kulit dan kelihatan muda

 

4. Mengekalkan Paras Gula

Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Performance Drink (PD) menyegarkan

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Performance Drink (PD) berperisa oren yang sangat menyegarkan

 

Performance Drink (PD) nie ada rasa oren yang sangat menyegarkan. Kalau dah ada PD, tak perlu beli dan cari lagi 100 plus atau any isotonik drink di pasaran tau.

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Performance Drink (PD) untuk Semua

 

Bagus untuk Masalah Cirit-birit

Selalunya bila terkena cirit-birit, doktor akan pesan untuk dapatkan 100plus sebab ia merupakan minuman isotonik. Dengan kehadiran PD, tak perlu lagi 100 plus yang tinggi kandungan gula tu ya.

 

Bila berbuka, mulakan dengan kurma dan PD. Then kalau nak minum yang manis-manis boleh la jugakan.. Kalau dah teringin tu minum je la kan.

 

Performance Drink boleh dibuat Smoothie

Ramai antara pengguna tegar Shaklee menggunakan PD ini untuk dicampur bersama smoothie ESP tau. Tambah rasa oren yang menyegarkan 😊. Nak tambah buah oren pun boleh, kiranya kita add in fiber as well tapi kalau PD je yang ada, tambahkan 2 sudu je.

 

Performance Drink untuk Strok, Sawan dan Kuat Bekerja

Selain itu PD ini sangat bagus untuk mereka yang ada masalah strok dan sawan. Kekurangan elektrolit antara punca masalah ini tau. Mereka yang bekerja keras dan sering berpeluh juga bagus amalkan PD nie.

 

Testimoni Performance Drink

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Manfaat PD dan ESP kepada Ibu Menyusu

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Atlet Malaysia pun consume PD?? Awesome 😉

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Bertenaga sepanjang hari dengan PD by Shaklee.

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Meal Shakes

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. Sesuai untuk kanak-kanak, remaja dan juga dewasa di mana-mana sahaja. *

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Keistimewaan Meal Shake Shaklee

 

Sumber yang baik bagi serat dan protein. Protein membantu membina dan memperbaiki tisu badan. Ia adalah penting untuk pertumbuhan dan perkembangan, membekalkan asid amino yang diperlukan untuk penghasilan protein.

 

Selain itu, Meal Shakes kaya dengan kalsium dan zink. Kalsium membantu membina tulang dan gigi yang kuat. Zink memainkan peranan yang penting dalam pertumbuhan.

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Milk Shake untuk Semua

 

Meal shakes ni bukan saja sesuai untuk kanak-kanak, malah orang dewasa juga tau. Ia diperkaya dengan rasa Vanilla dan mempunya 19 vitamin & mineral penting.

 

Boleh elak sembelit

Meal Shakes kaya dgn kalsium dan serat, mmbantu mengelakkan masalah sembelit semasa puasa. Ia juga adalah sumber vitamin untuk keperluan harian yang tidak dapat dipenuhi semasa berbuka dan bersahur.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Boleh diambil sebagai makanan tambahan untuk anak-anak yang susah nak makan

 

Campuran Smoothie yang menyegarkan

Mereka yang dah dapatkan ESp, PD dan Meal SHakes nie boleh la blend ketiga-tiga item ni untuk dijadikan smoothies. Rasa Oren Vanilla yang sangat sedap. Lagi best bila minum sejuk-sejuk ketika berbuka puasa 😎.

 

Testimoni Meal Shakes

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Membantu kanak-kanak yang ada masalah sembelit
Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Sistem Imun anak semakin baik selepas consume Meal Shake yang kaya dengan 19 Vitamin dan Mineral
Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Selera makan anak naik. Tak ada masalah nak beri anak makan lagi.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Anak berpuasa dengan semangat 😎

 

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems : Dapatkan hari ini juga 😎

 

Anda ingin kekal bertenaga sepanjang bulan Ramadhan? Jom dapatkan Set Berpuasa Shaklee.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Set Berpuasa penuh Tenaga Shaklee

 

Anda boleh dapatkan kesemua produk ini sekali gus atau anda juga boleh memilih produk pilihan anda sendiri.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Pilih Set yang Terbaik untuk anda

 

Semua orang inginkan yang terbaik. Begitu juga kami di Shaklee. Jika anda ingin mencuba sebarang produk Shaklee, jangan malu-malu untuk pm atau hubungi Mira yer..

 

Di sini Mira pecahkan Set Tenaga atau Set Berpuasa kepada Set VIP, Set Gold dan Set Titanium. Anda boleh memilih mengikut budget dan kemampuan anda.

 

Set Titanium :

ESP + Vitalea Iron + Performance Drink (PD) + Meal Shakes + Vitamin C + COQ-Trol + Vitamin B-Complex + Omega Guard

 

Set Gold

ESP + Vitalea Iron + Performance Drink (PD) + Meal Shakes

 

Set VIP

ESP + Vitalea Iron

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems :

Hubungi Mira untuk mendapatkannya

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Mira merupakan Pengguna dan Pengedar Produk Shaklee

 

Mira merupakan Pengguna dan Pengedar produk Shaklee. Anda boleh hubungi MIra pada bila-bila masa dan kesemua produk Shaklee akan dipack dan dihantar oleh pihak Shaklee kepada anda.

 

Terdapat jaminan keselamatan untuk setiap produk yang dihantar. Jika terdapat sebarang kerosakan semasa anda menerima produk Shaklee, ambil gambar dan hantar kepada Mira. Nanti Mira akan salurkan kepada Shaklee dan anda berhak untuk mendapat ganti rugi barang.

 

 

Hubungi Mira atau Whatsapp sahaja.

Mira | 012 531 9097

(Hanya klik pada nombor bewarna BIRU untuk terus Whatsapp Mira ya)

 

Jadi ahli dan nikmati segala manfaat sebagai ahli Shaklee termasuk pembelian pada harga ahli. Hubungi Mira dan nanti Mira bantu anda ya.

 

Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems
Set Berpuasa Shaklee 3 Mighty Gems, ESP, Performance Drink dan Milk Shakes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge