Produk Range - Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee

Shaklee bukan sekadar Vitamin – Rangkaian Produk Shaklee

Shaklee bukan sekadar Vitamin – Rangkaian Produk Shaklee. Bila sebut tentang Shaklee nie, semua orang memang aware yang it is about Supplement atau Vitamin.  Tapi sebernarnya, produk Shaklee is more than just supplement tau.

.

Semua sibuk cakap produk Shaklee selamat dan tiada bahan kimia. Kajian pun tak dijalankan atas haiwan, so selamat sangat untuk kita guna. Kita akan kupas lagi isu ni dalam posting lain ya.

.

Korang tahu tak produk Shaklee yang selamat ni tak terbatas kepada Supplement atau Vitamin jer ? Ada satu falsafah yang dipanggal Falsafah Shaklee yang menjadi asas dalam penghasilan produk-produk Shaklee tau.

.

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin – Rangkaian Produk Shaklee :

Falsafah Produk Shaklee

.

Selama lebih 100 tahun, pelbagai generasi telah menaruh kepercayaan bahawa Shaklee mampu melakukan apa yang tidak ada syarikat lain berani tampilkan – menghasilkan produk yang SELAMAT secara SEMULA JADI dan TERBUKTI BERKESAN.

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee

.

.

Rangkaian Produk Shaklee

.

So posting hari ni Mira nak perkenalkan product range atau rangkaian produk-produk yang Shaklee tawarkan untuk mereka yang ingin hidup lebih sihat.

.

Produk Shaklee terbahagi kepada 4 Kumpulan utama iaitu :

  1. Penjagaan Kesihatan Shaklee (Shaklee Healthy Solution)
  2. Pemakanan Sihat Shaklee (Shaklee Healthy Nutrition)
  3. Penjagaan Diri dan Kecantikan Shaklee (Shaklee Healthy Beauty)
  4. Penjagaan Rumah Shaklee (Shaklee Healthy Home)

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee
Rangkaian produk Shaklee terbahagi kepada 4 kumpulan Utama

.

So, nie the main produk yang Shaklee tawarkan. Jangan terkejut bila nampak ada Healthy Home atau penjagaan rumah tu tau. Nak tahu lebih lanjut, lets go through this posting tau.

.

.

Penjagaan Kesihatan Shaklee (Shaklee Healthy Solution)

Shaklee telah mencipta dan menghasilkan produk pemakanan berkualiti yang bukan sahaja selamat dan mesra alam, malah dibuktikan secara sains bahawa ia berkesan.

.

Produk hebat yang Shaklee tawarkan telah membantu mengubah kehidupan orang ramai melalui langkah kecil yang mudah, tetapi membawa hasil yang besar. Kami namakannya Shaklee Effect.

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee
Healthy Solution by Shaklee menawarkan rangkaian produk yang fokus kepada kesihatan keseluruhan untuk seseorang individu

.

Penjagaan Kesihatan Shaklee atau Healthy Solution by Shaklee menawarkan rangkaian produk yang fokus kepada kesihatan menyeluruh mengikut peringkat umur dan tahap kesihatan seseorang individu.

Bermula dengan Set Keperluan Harian, pengguna boleh menambah makanan tambahan lain mengikut keperluan badan.

.

13 Set Penjagaan Kesihatan Shaklee

Produk untuk Healthy Solution atau Penjagaan Kesihatan terdiri daripada 13 Set Kesihatan yang berbeza  iaitu :

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee
13 Set Penjagaan Kesihatan Shaklee untuk kesihatan yang menyeluruh

.

  1. Set Keperluan Harian (Daily Essential Set)
  2. Set Tenaga untuk Kehidupan (Energy for Life Set)
  3. Set Kesihatan Lelaki – Set Kecergasan (Men’s Vital Health Set – Vitality Set)
  4. Set Amazing Golden untuk Lelaki (Amazing Golden Set for Him)
  5. Set Anggun (Ever Vibrant Set )
  6. Set Aura Seri (Radiant Set )
  7. Set Amazing Golden untuk Wanita (Amazing Golden Set for Her)
  8. Set Kehamilan (Prenatal Set)
  9. Set Selepas Bersalin (Postnatal Set)
  10. Set Detox (Detox Set)
  11. Set Perlindungan Imun (Immune Protection Set)
  12. Set Kesihatan Kanak-kanak (Healthy Kids Set)
  13. Set Lelaki Sebanar (Real Men Set)

.
Setiap Set Penjagaan mempunyai fokus yang tersendiri tau. Ada objektifnya dan kita kan kupas lanjut kemudian.

.

Pemakanan Sihat Shaklee (Shaklee Healthy Nutrition)

.

Nutrisi Shaklee telah membantu mencipta kehidupan yang lebih sihat untuk jutaan orang seluruh dunia selama lebih 60 tahun. Alami semula diri yang sihat bersama Nutrisi Shaklee.

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee
Penjagaan Nutrisi Shaklee menekankan kepada 17 aspek yang berbeza.

.

Nutrien yang betul memainkan peranan penting untuk kesihatan dan kesejahteraan tubuh badan secara menyeluruh.

.

.

17 Nutrisi yang pelbagai fungsi di bawah Penjagaan Nutrisi Shaklee

Pemakanan Sihat Shaklee terdiri daripada 17 Nutrisi yang berbeza fungsi dan kepentingannya. Ia terdiri daripada :

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee
17 Nutrisi Penting yang Shaklee tawarkan untuk Penjagaan Nutrisi yang terbaik

.

  1. Keperluan Harian (Daily Essentials)
  2. Tenaga (Energy)
  3. Penuaan Sihat (Live Life to the Fullest)
  4. Vitamin (Vitamins)
  5. Mineral (Minerals)
  6. Sayangi Kesihatan Cintai Detik Kehidupan (Love Health Love The Beat of Life)
  7. Pertahanan Sihat (Healthy Defence)
  8. Kecantikan Sihat (Inner Radiance)
  9. Perlindungan (Activate Your Shield)
  10. Perlindungan Antioksidan (Antioxidant Protection)
  11. Kesihatan Pencernaan (Digestive Health)
  12. Kesihatan Hati (Liver Health)
  13. Kesihatan Wanita (Women’s Health)
  14. Kesihatan Tulang (Bone Health)
  15. Kesihatan Kanak-kanak (Kids Health)
  16. Prestasi Optimum (Power Up)
  17. Program Pelangsingan (Shape Up)

.

.

Penjagaan Diri dan Kecantikan Shaklee (Shaklee Healthy Beauty)

.

Nutrien sama yang kita makan untuk kesihatan dalaman turut memainkan peranan penting untuk penampilan luaran. Ini adalah sebab utama mengapa barangan penjagaan kulit dan wajah (skincare) seharusnya dibeli daripada syarikat yang mengetahui dan mengenali nutrien sepenuhnya.

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee
Penjagaan Kecantikan antara yang dititikberatkan oleh wanita dan lelaki pada masa kini. Begitu juga dengan Shaklee.

.

Ianya pasti menjadi sesuatu yang menggembirakan apabila kecantikan dan kesihatan dalaman dan luaran penambahkan lagi keindahan pada penampilan anda.

.

.

4 Cabang dalam Penjagaam Diri dan Kecantikan Shaklee

Penjagaan Diri dan Kecantikan Shaklee terdiri daripada 4 kumpulan yang utama iaitu :

  1. YOUTH Skincare
  2. Shaklee Baby
  3. ProSante
  4. Penjagaan Harian (Daily Care)

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee
Set Penjagaan Diri dan Kecantikan Shaklee

.

.

Penjagaan Rumah Shaklee (Shaklee Healthy Home)

.

Produk Penjagaan Rumah Shaklee dikenali sebagai  Get Clean merupakan produk yang SELAMAT, BERKESAN, MESRA ALAM dan PINTAR menjadikan kerja-kerja pembersihan lebih mudah dan itulah sebabnya mengapa Shaklee percaya kediaman yang sihat bermula dengan produk yang anda gunakan.

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee
Penjagaan Rumah Shaklee terdiri daripada 5 produk yang berbeza yang dikenali sebagai Get Clean

Dengan langkah mudah, anda berada satu tapak menuju ke arah kediaman yang lebih sihat, keluarga yang lebih sihat dan dunia yang lebih hijau.

.

5 Produk Utama Get Clean by Shaklee

.

Shaklee bukan sekadar Vitamin - Rangkaian Produk Shaklee

Produk Get Clean terdiri daripada 5 Produk yang berbeza penggunaannya untuk Kebersihan dan Kesihatan sekeluarga iaitu :

.

  • Get Clean Water

Dapatkan Air yang lebih bersih dan lebih sihat. Semuanya dari hanya sebuah jug.Ianya SELAMAT, BIJAK, BERKUASA dan MESRA ALAM.

.

  • Basic H Pembersih Organik yang Pekat

Seribu satu kegunaan dalam satu botol serta boleh digunakan pada permukaan yang berbeza. Juga berkesan untuk permukaan yang bergris.

.

  • Pencuci Pinggan Mangkuk

Berkesan pada gris dan lembut pada tangan. Selamat untuk kegunaan barangan bayi dan ia tidak menjadikan tangan anda kasar dan merekah.

.

  • Pencuci Pakaian

Memelihara pakaian anda dengan haruman pakaian yang segar serta bersih. Ianya SELAMAT, BERKESAN dan MESRA ALAM.

.

  • Pelembut Pakaian

Pakaian selembut sutera dengan Pelembut Pakaian Shaklee yang Pekat. Ianya SELAMAT, BERKUASA dan MESRA ALAM.

.

Berminat nak dapatkan sebarang Produk Shaklee ?

.

Posting ini merupakan posting permulaan untuk pengenalan kesemua produk Shaklee. Ini hanya menyentuh surface sahaja. InsyaAllah Mira akan masukkan link untuk detailings bit by bit.

.

For those yang berminat nak dapatkan any of Shaklee produk, atau nak tanya apa-apa, boleh hubungi Mira ye di talian di bawah. Boleh klik pada nombor untuk whatsapp Mira terus.

.

Jom hubungi Mira

Mira

010 22 88 151 atau 012 531 9097

Pengguna dan Pengedar Shaklee Seluruh Malaysia.

COD sekitar area Bandar Puteri, Klang.

2 thoughts on “Shaklee bukan sekadar Vitamin – Rangkaian Produk Shaklee”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge